Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl
Terug naar overzicht

Virtuele stand(bouw)!! - 06-11-2020

Als wij geen fysieke stand voor u kunnen verzorgen, dan toch zeker wel een virtuele stand?

Nu veel beurzen hybride of geheel digitaal gehouden worden bieden wij u graag een virtuele stand aan. https://www.brandtenfernhout.nl/virtuele-stand/

Hoe werkt dat?
Op basis van een bestaand stand-ontwerp kunnen wij 360 graden beelden maken. 
Deze worden in samenwerking met onze partner Online Identity omgezet naar een virtuele omgeving. In deze virtuele omgeving heeft de bezoeker de mogelijkheid rond te kijken in en om jullie stand. Als de bezoeker rondkijkt en inzoomt, komt deze de door jullie te bepalen punten “waypoints” tegen. Deze waypoints kunnen dan bijvoorbeeld op een scherm of op een schap worden geplaatst. Zodra de bezoeker op een waypoint klikt verschijnt er een window met meer informatie. Dat kan van alles zijn; productinformatie, filmpjes, foto’s noem maar op.

Uiteraard is het aanleveren van het materiaal voor de waypoint heel erg belangrijk. Dat materiaal wordt door u aangeleverd en door ons verwerkt in de virtuele stand. Zodra de gehele virtuele stand gereed is ontvangt u van ons een link. Deze link kunt u naar uw (internationale) relaties sturen. Op deze manier is het toch mogelijk om relaties een bezoek te laten brengen aan uw stand en kennis te laten maken met nieuwe producten en/of diensten.

Wat kost dat?
Op basis van bovenstaande bieden wij een pakketprijs aan. 
Uiteraard is ieder pakket naar wens verder uit te breiden. Vraag onze prijzen en/of meer info aan via info@benf.nl of bel 0418 662500.
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity