Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Standbouw op maat

Al sinds de oprichting in 1966 verzorgt Brandt & Fernhout standbouw op maat. Vanuit onze eigen werkplaats hebben wij de juiste materialen tot onze beschikking om de wensen voor specifieke stands voor te bereiken. Onze vakkundige standbouwers, bestaande uit schilders en timmerlieden, zijn ervaren in het bouwen van zeer uiteenlopende beursstands waarbij vrijwel alles tot de mogelijkheden behoort. Op deze pagina vertellen we u graag iets meer over onze gespecialiseerde standbouw. 

Standbouw ontwerp
 

Van ontwerp tot standbouw

Hoe we bij standbouw te werk gaan? Wij verzorgen het gehele proces voor een nieuwe stand van A tot Z. Dit begint natuurlijk met een gesprek met de opdrachtgever, waarin alle wensen uitvoerig besproken en genoteerd worden. Vervolgens kunnen onze stand ontwerpers aan de slag. Dit creatieve team werkt met gespecialiseerde CAD systemen waarmee we uw toekomstige stand volledig kunnen uittekenen. Nadat dit ontwerp is goedgekeurd gaan onze eigen timmermannen en schilders aan de slag met het voorbereiden van de standbouw. Het vervoer en opbouwen van de stand op locatie verzorgen wij volledig. Dit gebeurt meestal gedurende de nacht voor aanvang van de betreffende beurs. Ook de demontage nemen we u geheel uit handen.

Maatwerk standbouw
 

Creatief maatwerk

Dankzij een gepassioneerd creatief team van stand ontwerpers zijn we in staat om vrijwel alle wensen op een unieke manier toe te passen in onze standbouw. Dat vinden we belangrijk, want unieke kenmerkende stands trekken de aandacht van uw (potentiële) bezoekers en geven de juiste uitstraling en identiteit aan uw merk of organisatie. Naast maatwerk kunnen we echter ook modulaire standbouw realiseren welke u kunt hergebruiken voor een volgende beurs. Ook hier kan ons creatieve team zich helemaal in uitleven! Kijk voor een impressie en inspiratie eens op onze beursstands pagina waar diverse reeds gerealiseerde projecten van ons te vinden zijn. 

Standbouw schilderen
 

Uw stand laten bouwen door Brandt & Fernhout

Heeft u al een idee voor een stand of wilt u eerst even sparren over de mogelijkheden van passende standbouw voor uw plannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter op mijnstand.nl en ontvang een standbouw offerte op maat.
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity