Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Stand ontwerp

Een goed stand ontwerp is van cruciaal belang voor een succesvolle beursstand om de aandacht van jouw (potentiële) klant of bezoeker weet te trekken. Standbouwbedrijven die het vak serieus nemen kunnen simpelweg niet beginnen aan je stand zonder eerst te weten wat de bedoeling is van de beurs. Bij Brandt + Fernhout willen we dat jij opvalt met je stand. Willen we dat je de doelstelling behaalt met je beursstand en spelen daarom in op een passend en uniek ontwerp.

In 3 stappen naar uw nieuwe beursstand;

Offerte aanvragen


Het juiste stand ontwerp, passend bij jouw organisatie, vergt een goede voorbereiding en focus. Wij nemen de zorgen voor het ontwerp van jouw beursstand uit handen. Dit doen we in drie fasen, te weten: 
  • Ontwerp: schets,werktekening en 3D-impressie
  • Voorbereiding en realisatie
  • Oplevering

Stand Ontwerpen

 

Stand laten ontwerpen?

Het standontwerp moet de bezoeker aanspreken. Het is een groot verschil of het gaat om moeders die een stand bezoeken op een familiebeurs. Of ondernemers die een MKB beurs bezoeken. Het standontwerp moet op de specifieke doelgroep zijn afgestemd. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw beursstand bespreken we daarom met jou wat jouw bedrijf doet, wat het wil uitstralen en wie jouw (potentiële) klanten zijn. Op deze manier kunnen wij optimaal inspelen in het design van de stand.
 

Ervaren in het ontwerpen en bouwen van beursstands 

Elk bedrijf wat haar marketingcommunicatie serieus neemt en ook haar beursactiviteiten serieus neemt kan uitstekend terecht bij Brandt + Fernhout. Al die tientallen jaren hebben wij ervaring in het ontwerpen van stands op tal van beurzen door heel Europa. Dit heeft ons gebracht tot wie we zijn. Een ervaren standbouwer, die weet hoe jouw bedrijf het beste tot zijn recht komt.
 

Heeft u interesse in een standontwerp?

Dan moet je bij Brandt & Fernhout zijn! Hier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor een standontwerp en het bouwen van de stand. Het ontwerp van jouw stand maakt het visitekaartje van jouw organisatie. Wij zeggen dan ook: best brand, best stand.
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity