Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Standbouwers sinds 1966

Bij standbouwbedrijf Brandt & Fernhout zijn we standbouwers van A tot Z. Vanaf de voorbereiding, het ontwerp tot aan de bouw van de beursstands. Wij zorgen voor een totaaloplossing afgestemd op uw wensen en organisatie. Staat uw bedrijf binnenkort op een beurs en zoekt u nog een ervaren standbouwer? Lees dan snel verder!

Standbouwers Remia
 

De standbouwers van Brandt & Fernhout

Wij zijn actief als standbouwers sinds 1966. Dankzij onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers zijn we in staat om telkens weer een passende stand te realiseren aansluitend bij de wensen van onze opdrachtgevers. Ons creatieve team kan u verrassen en vrijwel iedere wens omzetten naar de juiste oplossing. Kijk voor een impressie eens naar een selectie van eerder gerealiseerde beursstands
 

Bouw en ontwerp van beursstands

Onze ontwerpers werken met behulp van speciale CAD systemen om tot de meest in het oog springende stands te komen. In onze eigen werkplaats zetten onze vakmannen een ontwerp vervolgens om naar de daadwerkelijke bouw van de stand. Gedurende de voorafgaande nacht werken onze standbouwers aan het opbouwen van de stand op de betreffende locatie. 

Standbouw Horecava
 

Unieke opvallende stands

Als standbouwer is het ons doel om een stand te bouwen die goed aansluit bij uw doel en organisatie. Wilt u een in het oog springende stand die direct opvalt? Dan weten onze ontwerpers hier direct een aantal draaien aan te geven! Past een wat meer strakke stand, waar u bijvoorbeeld enkele van uw producten kunt uitlichten, beter bij uw bedrijf of organisatie? Dan gaan we daarmee aan de slag! We kunnen u voorbeelden tonen van soortgelijke stands die onze standbouwers eerder gebouwd hebben.
 

Standbouw op zeer uiteenlopende beurzen

De standbouw en standontwerp van Brandt & Fernhout is terug te vinden op tal van populaire beurzen in Nederland en elders in Europa. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn Horecava in de RAI in Amsterdam of de Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs Utrecht. Maar onze stands zijn ook terug te vinden over de grens, zoals op de Silmo (optiek) in Parijs en Spielwarenmesse (speelgoed) in Nürnberg.

Standbouw essentials beursstand
 

Standbouwbedrijf Brandt & Fernhout adviseert

Brandt & Fernhout is een standbouwbedrijf met jarenlange ervaring in het realiseren van succesvolle stands. We weten dat een beursstand een uitstekende manier is om uw doelgroep te ontmoeten. Wanneer uw organisatie met een eigen stand op een beurs komt te staan is het van groot belang dat uw standbouwer begrijpt wat u met uw beursstand wilt uitstralen én bereiken. Standbouwbedrijf Brandt & Fernhout kan u hierin adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity