Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Originele beursstands die de aandacht trekken

Brandt + Fernhout beursstands is dankzij jarenlange ervaring gespecialiseerd in originele standbouw. Op diverse beurzen staan stands met het ontwerp, inrichting en makelij van ons.

Jullie staan binnenkort op een beurs. En je wilt natuurlijk niets liever dan dat jouw stand het meest opvalt. Dat hoeft helemaal niet per se met de grootste stand, de meeste vierkante meters of een mega grote beurswand waar je de blits mee maakt. Ook opvallen op een beurs? Vraag vrijblijvend een offerte voor een originele beursstand aan!

Een beurs is in bijna alle gevallen een uitstekende manier om je doelgroep te ontmoeten. Je kunt nog zoveel energie stoppen in de klantbenadering vanuit je kantoor of via je online kanalen. Face to face, het gesprek aangaan bij jouw beursstand, het echte ontmoeten, daar hechten we nog steeds het meeste waarde aan. Mensen vergeten vaak wat je zegt, zelfs wat je deed, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze gaf bij de eerste ontmoeting.
Home Food & Beverage ICT & Services Education & Entertainment Industrial Beauty & Fashion Various

Beursstand ontwerp

Om met je klanten in gesprek te komen is het belangrijk dat je er bent. Maar minstens zo evident is het dat je doelgroep ook daadwerkelijk bij je langs komt. Je kunt onmogelijk iedereen op de beurs die wellicht interessant voor je is persoonlijk benaderen. Ze zullen jou moeten benaderen. En daarvoor moeten ze bij jouw stand stoppen.

We ontwerpen beursstands met als doel dat een beursbezoeker stopt bij jouw beursstand. Dit doen we door leuke opvallende en vooral toepasselijke kenmerken toe te voegen aan een beursstand. Hier hebben we de input van onze klanten hard voor nodig. Daarom bespreken we eerst samen met jou de bestaande ideeŽn, om wat voor soort organisatie het gaat en onze mogelijkheden. Zo komen we aan onze tekentafel uiteindelijk gezamenlijk tot het beste beursstand ontwerp.

Standontwerp en design

Als standbouwer is het een absolute must om eerst te goed begrijpen wat de bedoeling is van de beurs en de organisatie die hieraan deelneemt. Bij Brandt + Fernhout willen we dat jij opvalt met je stand. Willen we dat je de doelstelling behaalt met je stand. Wij luisteren naar al uw wensen en kijken naar de omstandigheden zodat we met elkaar tot een zeer succesvol beursstand design en standontwerp zullen komen.


beursstand inrichting


Dankzij jarenlange ervaring op tal van beurzen door heel Europa heeft ons gebracht tot wie we zijn. Een ervaren standbouwer, die weet hoe we een beursstand kunnen onderscheiden ten opzichte van al die andere unieke beursstands. Wij bouwen en designen regelmatig stands voor beurzen in Utrecht, Eindhoven, Gorinchem en Amsterdam.

Een beursstand inrichten

Voor de inrichting van een beursstand gaan we dus eerst met u in gesprek. Afgaande op uw wensen kunnen we een beursstand zo inrichten dat deze perfect aansluit bij uw doelgroep. Dit kan natuurlijk op tal van manieren; bovenstaand treft u een aantal uiteenlopende voorbeelden van stands die wij gerealiseerd hebben.

IdeeŽn voor een aantrekkelijke beursstand

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij altijd de juiste ideeŽn voor een beursstand passend bij uw wensen. Heeft u zelf ook al een goed idee? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor het realiseren van uw ideale stand.

Interesse in een ontwerp voor uw stand?

Brandt + Fernhout verzorgt graag uw standontwerp op maat. Bespreek gerust met ons uw wensen en onze mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

beursstand ontwerp
© Copyright by Brandt + Fernhout 2023 - Privacyverklaring - Sitemap
Webdesign & Realisatie by Online Identity