Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Originele beursstands die de aandacht trekken

Brandt + Fernhout beursstands zijn al meer dan vijftig jaar een vertrouwd gezicht als het gaat om standbouw. Op tal van beurzen zijn stands te vinden van ons ontwerp, inrichting en makelij.

Jullie staan binnenkort op een beurs. En je wilt natuurlijk niets liever dan dat jouw stand het meest opvalt. Dat hoeft helemaal niet per se met de grootste stand, de meeste vierkante meters of een mega grote beurswand waar je de blits mee maakt. Ook opvallen op een beurs? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een beurs is in bijna alle gevallen een uitstekende manier om je doelgroep te ontmoeten. Je kunt nog zoveel energie stoppen in de klantbenadering vanuit je kantoor of via je online kanalen. Face to face, het echte ontmoeten, daar hechten we nog steeds het meeste waarde aan. Mensen vergeten vaak wat je zegt, zelfs wat je deed, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze gaf bij de eerste ontmoeting.
Home Food & Beverage ICT & Services Education & Entertainment Industrial Beauty & Fashion Various

Beursstand ontwerp

Om met je klanten in gesprek te komen is het belangrijk dat je er bent. Maar minstens zo evident is het dat je doelgroep ook daadwerkelijk bij je langs komt. Je kunt onmogelijk iedereen op de beurs die wellicht interessant voor je is persoonlijk benaderen. Ze zullen jou moeten benaderen. En daarvoor moeten ze bij jouw stand stoppen.

Bij Brandt + Fernhout ontwerpen we beursstands met zogeheten stopkracht! Om je beursstand in te richten gaan we eerst met jullie in gesprek om goed te weten te komen wat de doelstelling is van de beurs. Pas als we dat duidelijk hebben gaan we aan de tekentafel om jullie ideeŽn gecombineerd met onze expertise tot een beursstand ontwerp te bouwen.

Standontwerp en design

Standbouwbedrijven die het vak serieus nemen kunnen simpelweg niet beginnen aan het design van een beursstand zonder eerst te weten wat de bedoeling is van de beurs. Bij Brandt + Fernhout willen we dat jij opvalt met je stand. Willen we dat je de doelstelling behaalt met je stand. Wij luisteren naar al uw wensen en kijken naar de omstandigheden zodat we met elkaar tot een zeer succesvol beursstand design en standontwerp zullen komen.


beursstand inrichting

Een bedrijf wat haar marketingcommunicatie serieus neemt en ook haar beursactiviteiten serieus neemt kan uitstekend terecht bij Brandt + Fernhout. Al die tientallen jaren ervaring op tal van beurzen door heel Europa heeft ons gebracht tot wie we zijn. Een ervaren standbouwer, die weet hoe jouw bedrijf het beste tot zijn recht komt. Wij bouwen en designen regelmatig stands voor beurzen in Utrecht, Eindhoven, Gorinchem en Amsterdam.

Een beursstand inrichten

Voor de inrichting van een beursstand gaan we dus eerst met u in gesprek. Afgaande op uw wensen kunnen we een beursstand zo inrichten dat deze perfect aansluit bij uw doelgroep. Dit kan natuurlijk op tal van manieren; bovenstaand treft u een aantal uiteenlopende voorbeelden van stands die wij gerealiseerd hebben.

IdeeŽn voor een aantrekkelijke beursstand

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij altijd de juiste ideeŽn voor een beursstand passend bij uw wensen. Heeft u zelf ook al een goed idee? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor het realiseren van uw ideale stand.

Interesse in een ontwerp voor uw stand?

Brandt + Fernhout helpt u graag met een standontwerp. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
Wij zeggen dan ook: best brand, best stand.

beursstand ontwerp
© Copyright by Brandt + Fernhout 2022 - Privacyverklaring - Sitemap
Webdesign & Realisatie by Online Identity