Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Beursstand of Standbouw Gorinchem

Bent u binnenkort van plan deel te nemen aan een beurs en bent u op zoek naar standbouw of beursstand in de regio Gorinchem? Of zoekt u een standbouwer die voor uw een stand kan ontwerpen die aan uw eisen en wensen voldoet? Brandt + Fernhout is de specialist standbouw in de regio Gorinchem. Wij bouwen sinds 1966 stands voor de meest uiteenlopende bedrijven.

Beursstand Gorinchem
 

Standbouw Gorinchem

Brandt + Fernhout is al meer dan vijftig jaar een vertrouwd gezicht als het gaat om standbouw. Wij leveren standbouw en bieden de mogelijkheid aan om de stand in Gorinchem te leveren en op te bouwen. Wij zijn al vele jaren actief in dit vak en kunnen top kwaliteit standbouw leveren

Vele mogelijkheden voor uw stand
Wij bieden voor standbouw in Gorinchem vele mogelijkheden om uw stand nog beter uit de verf te laten komen. De verschillende mogelijkheden presenteren we door middel van een realistische 3d-impressie. Hierdoor kunnen we uw stand perfect op maat af te leveren.

Bekijk hier ons portfolio standbouw

 

Beursstand Gorinchem

Op tal van beurzen zijn beursstands te vinden van ons ontwerp. U bent van plan om binnenkort op een beurs staan in Gorinchem? Wij zorgen er voor dat uw beursstand opvalt.
Bij Brandt + Fernhout ontwerpen we beursstands met zogeheten stopkracht! Om je beursstand in te richten gaan we eerst met jullie in gesprek om goed te weten te komen wat de doelstelling is van de beurs. Pas als we dat duidelijk hebben gaan we aan de tekentafel om jullie ideeën gecombineerd met onze expertise tot een beursstand ontwerp te maken. 
 

Interesse in een beursstand of standbouw in de regio Gorinchem?

Brandt + Fernhout helpt u graag met een standontwerp. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity