Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Beursstand of Standbouw Utrecht

Bent u binnenkort van plan deel te nemen aan een beurs en bent u op zoek naar standbouw of beursstand in de regio Utrecht? Of zoekt u een standbouwer die voor uw een stand kan ontwerpen die aan uw eisen en wensen voldoet? Brandt + Fernhout is de specialist standbouw in de regio Utrecht. Wij bouwen sinds 1966 stands voor de meest uiteenlopende bedrijven. Bekijk hier een voorbeeld van een stand die dit jaar heeft gestaan in de Jaarbeurs Utrecht.

Standbouw Utrecht
 

Standbouw Utrecht

Brandt + Fernhout is al meer dan vijftig jaar een vertrouwd gezicht als het gaat om standbouw. Wij leveren standbouw en bieden de mogelijkheid aan om de stand in Utrecht te leveren en op te bouwen. Wij zijn al vele jaren actief in dit vak en kunnen top kwaliteit standbouw leveren. 
 

Dé specialist standbouw in Utrecht

Wij verzorgen de gehele beurspresentatie van ontwerp tot oplevering of opslag.  Rondom een beurs is er veel te regelen, wij nemen die zorg voor U uit handen!  Brandt & Fernhout maakt allereerst het ontwerp en vervolgens realiseren wij de standbouw op locatie in Utrecht. De stand wordt helemaal klaar afgeleverd, waardoor u dus direct gebruik kunt maken van de stand. 
 

Standbouw in Utrecht volledige naar uw wensen

Wij bieden voor standbouw in Utrecht vele mogelijkheden om uw stand nog beter uit de verf te laten komen. De verschillende mogelijkheden presenteren we door middel van een realistische 3d-impressie. Hierdoor kunnen we uw stand perfect op maat af te leveren.

Bekijk hier ons portfolio standbouw
 
 

Beursstand Utrecht

Op tal van beurzen zijn beursstands te vinden van ons ontwerp. U bent van plan om binnenkort op een beurs staan in Utrecht? Wij zorgen er voor dat uw beursstand opvalt.
Bij Brandt + Fernhout ontwerpen we beursstands met zogeheten stopkracht! Om je beursstand in te richten gaan we eerst met jullie in gesprek om goed te weten te komen wat de doelstelling is van de beurs. Pas als we dat duidelijk hebben gaan we aan de tekentafel om jullie ideeën gecombineerd met onze expertise tot een beursstand ontwerp te maken. 
 

Heeft u al ideeën voor uw beursstand?

Een beursstand kan op verschillende manieren worden gemaakt. Eén van de belangrijke factoren is dat deze aansluit bij de doelgroep. We bespreken graag met u eerst de wensen om zo tot een professionele beursstand te komen. Een beursstand is maatwerk en bij Brandt & Fernhout maken we al jaren beursstands.  

Beursstand Utrecht
 

Kleine beursstand

Heeft uw tijdens de beurs een kleine beursstand qua oppervlakten? Gebruik deze ruimte dan zo efficiënt mogelijk. Ga dan juist met de stand in de hoogte werken. Door met hoge wanden te gaan werken kunt u ook opvallen en indruk maken bij het publiek. 
 

Interesse in een beursstand of standbouw in de regio Utrecht?

Brandt + Fernhout helpt u graag met een standontwerp. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity