Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Standbouw Den Bosch

Professionele standbouw en beursstands in de regio 's-Hertogenbosch. Zoekt u een standbouwer die voor uw een stand kan ontwerpen die aan uw eisen en wensen voldoet? Brandt + Fernhout is de specialist standbouw en gevestigd in Rossum op enkele kilometers van Den Bosch. 
 

Standbouwers sinds 1966

Brandt + Fernhout is sinds 1966 een vertrouwd gezicht als het gaat om standbouw. Wij leveren standbouw en bieden de mogelijkheid aan om de stand in Den Bosch te leveren en op te bouwen. Wij zijn al vele jaren actief in dit vak en kunnen top kwaliteit standbouw leveren. Wij zijn de standbouw specialist in de regio van Den Bosch.

standbouw den bosch
 

Specialist in standbouw Den Bosch

Sinds 1966 bouwen wij stands voor de meest uiteenlopende bedrijven. Voor beurzen in het binnen en in het buitenland. Brandt en Fernhout heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de standbouw. Wij hebben gekwalificeerde medewerkers in dienst die uw wensen kunnen realiseren voor uw stand. Wij bouwen de stand op maat waarmee uw stand opvalt op de beurs in Den Bosch.
 

Afgestemd op uw doelgroep

Wij bieden voor standbouw in Den Bosch vele mogelijkheden om uw stand nog beter uit de verf te laten komen. De verschillende mogelijkheden presenteren we door middel van een realistische 3d-impressie. Hierdoor kunnen we uw stand perfect op maat af te leveren.

Bekijk hier ons portfolio standbouw
 
 

Beursstands Den Bosch

Op tal van beurzen zijn beursstands te vinden van ons ontwerp. U bent van plan om binnenkort op een beurs staan in Den Bosch? Bijvoorbeeld op het beursgebouw? Wij zorgen er voor dat uw beursstand opvalt.
Bij Brandt + Fernhout ontwerpen we beursstands met zogeheten stopkracht! Om je beursstand in te richten gaan we eerst met jullie in gesprek om goed te weten te komen wat de doelstelling is van de beurs. Pas als we dat duidelijk hebben gaan we aan de tekentafel om jullie ideeën gecombineerd met onze expertise tot een beursstand ontwerp te maken. 
 

Onze werkwijze voor een beursstand:

  • Ontwerp
  • Voorbereiding en realisatie
  • Oplevering


Interesse in een beursstand of standbouw in de regio Den Bosch?

Brandt + Fernhout helpt u graag met een standontwerp. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity