Julianaweg 9 | 5328 AW Rossum
T 0418 662 500 Einfo@benf.nl

Standbouw Rotterdam

Bent u binnenkort van plan deel te nemen aan een beurs en bent u op zoek naar standbouw of beursstand in de regio Rotterdam? Of zoekt u een standbouwer die voor uw een stand kan ontwerpen die aan uw eisen en wensen voldoet? Brandt + Fernhout is de specialist standbouw in Rotterdam. Wij bouwen sinds 1966 stands voor de meest uiteenlopende bedrijven.


standbouw Rotterdam
 

Standbouw Rotterdam

Brandt + Fernhout is sinds 1966 een vertrouwd gezicht als het gaat om standbouw. Wij leveren standbouw en bieden de mogelijkheid aan om de stand in Rotterdam te leveren en op te bouwen. Wij kunnen dankzij onze ervaring optimale kwaliteit standbouw zorgen.
 

Alles is mogelijk voor uw stand

Wij bieden voor standbouw in Rotterdam vele mogelijkheden om uw stand nog beter uit de verf te laten komen. De verschillende mogelijkheden presenteren we door middel van een realistische 3d-impressie. Hierdoor kunnen we uw stand perfect op maat afleveren, want standbouw komt vaak aan op maatwerk.
 
Bekijk hier ons portfolio standbouw

 

Stands in Rotterdam en directe omgeving

Op vele van beurzen zijn beursstands te vinden van ons ontwerp. U bent van plan om binnenkort op een beurs staan in Rotterdam? Wij zorgen er voor dat uw beursstand opvalt. Om uw beursstand in te richten gaan we eerst met u in gesprek om goed te weten te komen wat de doelstelling is van de beurs. Pas als we dat duidelijk hebben gaan we aan de tekentafel om ideeën gecombineerd met onze expertise tot een beursstand ontwerp te maken.
 

Belangstelling voor standbouw in de regio Rotterdam?

Brandt + Fernhout bespreekt graag met u de mogelijkheden voor de bouw en ontwerp van uw stand. Uiteraard bent u ook van buiten regio Rotterdam bij ons welkom. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.


Bekijk hier ons portfolio standbouw
© Copyright by Brandt + Fernhout 2024 - Privacyverklaring - Sitemap - Cookies
Webdesign & Realisatie by Online Identity